recuerdos de la E.G.B

Corria el año 76,cuando el colegio nacional Perez-Sala abria sus puertas en la Avd.Montevideo 40,convirtiendose en el principal centro escolar de Vilassar de Mar. Algunos de nosotros lo inauguramos ,otros entrasteis mas tarde,algunos no nos acompañaron en esa etapa de E.G.B por repetir algún curso y bastantes se nos añadieron curso a curso viniendo de otros lugares... Este blog es para todos nosotros ,para la promo del 82,que dejabamos el centro ese mismo verano en que se jugaba el mundial del naranjito ,España 82...para ese gpo de gente que este pasado año debiamos celebrar que habian pasado 25 años de nuestra despedida y no pudo ser y que la mayoria de nosotros este año celebraremos que pasamosa a ser...QUARENTONES...va por vosotros.

miércoles, 17 de septiembre de 2008

CRONICA INFORMATIVA II











Be companys, ja se que tots no correu per Vilassar i alguns fa molt que no passegeu pel poble , per aixo tenimm aquest apartat on us informo nde coses que os son d'interes , com ja va passar a la primera cronica , aquest cop us ensenyo unes fotos que a molts els a posat tristots , dons a desaparegut un edifici que durant molts anys el varem estar veient cada dia , atenció a les fotos...es EL MERCAT DE SANT JOAN .

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Han tret el mercat??? i ara on està? o hi construiran pisos al solar??

Quan jo vaig arribar a Vilassar (tenia 5 anys), el mercat es feia a la plaça de l'Ajuntament, eren paradetes. Al poc temps, es va construir el mercat i ara ja no hi és???,,, Ostres!!

Anónimo dijo...

veus la importancia d'aquesta secció , on es poseu al dia d'aquestes coses.
El mercat es ara provisional , molt maco pero provisional.
Al costat del mercat, al carrer Picasso hi havien 3 o 4 cassetes i a continuació una fabrica de cartró, dons tot aixó es la seguent fase d'anar a terra (ja posare fotos tambe), llavors queda una poma que fa els 4 carrers complerts, realment bestial.
En aquest solar van plantes soterrades d'aparcament,el mercat a planta carrer, i a partir d'aqui en amunt imagineu...
El cas es que amb la crisis ara diuen que deixaran 1 o 2 anys el solar pelat per que aparquin els cotxes i cuan passi la crissis ja edificaran, no es plan fer pisssos de 100 kilos i que no es venguin...

Anónimo dijo...

Per mi que deixin la plaça pelada...

Tota aquesta moguda per un mercat municipal decadent... on cada vegada havia menys parades, on els supermercats estan gunyant la partida, per tal fer un mercat municipal, ja tenim prous grans superficies i amb horaris mes amplis...

Per sort aquesta crisis fa que es replanteixin operacions tipus "pelotazo" amb les seves comissions pel mig,,, i s'hagi de estirar el maxim els recursos municipals.

Suposo que tots els Ajuntaments hauran de reduir personal ja que no podran mantenir aquesta estructura tant poc operativa...

Anónimo dijo...

Tu, que no sé qui ets, ho troves decadent, però si fessis més poble i t'estimessis Vilassar, et faria il.lusió veure un Mercat Municipal provisional on sempre hi ha gent comprant i on els paradistes estan contents, i esperaries amb ganes veure un Mercat nou amb aparcament i edificació a sobre decent, no a punt de caure.
També cal que sapigues que l'horari del Mercat provisional és ampli, obren matí i tarda cada dia excepte diumenge.`
Ah!! I "pelotazos" n'hi ha a Marbella, no a Vilassar.

Anónimo dijo...

Suposo que deus tenir alguna parada o treballas a l'Ajuntament.

Bé. ja veurem com acaba..

Et recomano que visitis el nou barri de les pinedes.

Anónimo dijo...

A mi em sembla correcte que tinguem un mercat nou amb aparcament , que ja fa falta,doncs encara que no ens agradi gaire Vilassar creix, hi ha d'estar tot amb condicions. El que em semblaria encara millor és que els preus dels productes del mercat fossín més de mercat, és un dels més cars. Quan acabin amb el mercat que comencin amb el patronat que está que fa pena, amb el que jo l'havia disfrutat.

Anónimo dijo...

Ni treballo al mercat ni a l'Ajuntament. Senzillament m'agrada el meu poble i m'agrada veure com s'hi fan coses per a millorar-lo.
Que passa a les pinedes? Es un barri que s'està fent i com a tal encara queda molt perquè es vegi bé del tot. Es el mateix que va passar amb la xinesca.

Anónimo dijo...

Suposo que els barracons dels Alocs, és lo que entens "perquè es vegi bé"..
Suposo que a les pinedes només hi viuran gent de la tercera edat, sense criatures amb edat escolar.

Lo important es fe pisos i els serveis ja els donarem quan la gent ho reclami.

Quina necessitat te Villassar de creixer d'aquesta manera?? passat pel plà de l'avella a cabrera,,,

Anónimo dijo...

Fer una escola no depèn només de l'Ajuntament, depèn principalment del departament d'ensenyament. Si un poble ha d'esperar a tenir semàfor verd per a tirar endavant un projecte, i tenir els diners, passarien anys abans no s'escolaritzessin els nens, i com és comprensible això no pot passar. Em sembla notar que estàs rabiós/sa: no entenc que hi té a veure el teu comentari de la gent gran, a les pinedes hi ha un institut, ara es començarà l'edifici dels Alocs, que et passa? no hi ha res que et sembli bé.
Diguem quin servei trobes que falta a Vilassar, no sé per on vas.
El plà de l'Avellà? Això és Cabrera. A mi personalment no m'agrada, però no és el meu poble.

Anónimo dijo...

O sigui perque l'Ajuntament tingui diners és millor fer pisos.
Per tenir un mercat, fer més pisos, per fer un escol·la fer més pisos, per tenir una biblioteca fer més pisos, per mantenir l'administració fer més pisos
Al final és un peix que es menja la cua no? a més habitants més serveis haurá de donar l'Ajuntament!!.

Simplement expresso la meva opinió.

Crec que s'ha de sopessar molt el creixement del poble, no crec que la creació d'un nou mercat tingui que comportar recalificacions. És una via molt simple, l'Ajuntament s'ho ha de currar més.

Anónimo dijo...

Ja que en saps tant, podries trucar a l'Ajuntament i fer alguna proposta. Els hi dius que no veus bé el que fan i com ho fan i els hi dones alguna idea. Crec que hi ha coses en les que no tenen cap altra opció que construir per treure diners, els hi van deixar tot molt malament els que governaven abans.
Però tot i així, no entenc quina mania tens als pisos, precisament en fan falta. Hi ha molta gent que ha fet l'impossible per aconsseguir un pis a les pinedes i pagar-ne un lloguer mòdic- Hi ha molta gent jove a Vilassar, i a mi personalment m'agradaria que no haguessin de marxar a un altre poble.
Jo veig bé que si han de tirar a terra un edifici que està a punt de caure i després hi han de fer el Mercat nou, aprofitin i edifiquin a sota un aparcament(fa molta falta en aquella zona, ho pots preguntar a qualsevol botiguer) i que a sobre hi hagi vivendes. Perquè no? prefereixes un Vilassar pobre i amb edificacions a punt de caure?
Ara que hi penso, doncs has tingut sort, perquè el projecte de les pinedes i del Patronat Parroquial que volia tirar endavant l'anterior govern tot eren edificacions altíssimes, horrible... Sé que hi va haver molt de merder.

Anónimo dijo...

Tens raó.

Anónimo dijo...

Ei, de tota manera, m'ha agradat parlar amb tu. Que passis bona tardor!!!!! Fins aviat

Anónimo dijo...

Igualment.

Tots estiment Vilassar, a la nostre manera, i el bloc és útil per expressar opinions, contraries o no.

Salutacions.

Anónimo dijo...

Aixi m'agrada que hi participeu pero sense sang...

Anónimo dijo...

Vinga Enric, a veure si el proper tema anima més el blog !!! marro, marro !!

Anónimo dijo...

qu prefereixes parlar del preu de les hipoteques...del que coste a un separat viure amb un sou misere i passant pensio al fills o la manca de feina degut a....?hasta pots debatre sobre l'exesiu preu de la gasolina

Anónimo dijo...

Prefereixo parlar de noves idees que entre persones normals ens puguin permetre ajudar-nos entre nosaltres: o sigui, intercanvi, trueque, etc.... perque la gent normal anem avocats a quelcom aixi.
Jo tinc la casa en venda, així que imagína't!!!!... prefereixo ser positiva