recuerdos de la E.G.B

Corria el año 76,cuando el colegio nacional Perez-Sala abria sus puertas en la Avd.Montevideo 40,convirtiendose en el principal centro escolar de Vilassar de Mar. Algunos de nosotros lo inauguramos ,otros entrasteis mas tarde,algunos no nos acompañaron en esa etapa de E.G.B por repetir algún curso y bastantes se nos añadieron curso a curso viniendo de otros lugares... Este blog es para todos nosotros ,para la promo del 82,que dejabamos el centro ese mismo verano en que se jugaba el mundial del naranjito ,España 82...para ese gpo de gente que este pasado año debiamos celebrar que habian pasado 25 años de nuestra despedida y no pudo ser y que la mayoria de nosotros este año celebraremos que pasamosa a ser...QUARENTONES...va por vosotros.

sábado, 31 de mayo de 2008

ja tenim tot a punt

Be companys a costat una mica organitzar el tema pero finalment tot es a punt...tenim el lloc, el dia i al maxim de gent localitzat, gracies al equip logistic de la promo hem aconseguit localitzar a uns 50 companys aproximadament ara només depen de vosaltres que en veiem , be , aqui van les dades que necesiteu:
El sopar serà el proper dia 12 de JULIOL,el lloc escullit es el WILD BUNCH,(restaurant que es trova en la hipica Can Rosell) on hi ha força aparcament i tots coneixeu.En aquest lloc està previst un pica-pica de rebuda a partir de les 7h. de la tarde i el sopar començaria a partir de les 8'30, així tots teniu temps d'anar arribant i podem anar trovant i saludant als amics que fa temps no hem vist.
Per sopar ens preparen una parrillada de carn i de postre hem encarregat un fantastic pastís a can Falgueras(espero que ningú sigui vegetaria).el preu de tot es de 35€,en acabar el menjador esta junt a un saló de countri on el que vulgui podrà ballar o fer el que vulgui.
el nª de conta es :2100-0128-03-0101852068 , important fer l'ingre abans del30 de juny per tal de saber la gent que vindrà i poder avisar al restaurant amb temps.
Be dit aixó nés queda animar a la gent ,doneu veus als que no hem pogut localitzar i en nom dels que hem organitzat la moguda dir ..FINS AVIAT.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé espero que s'apunti molta gent.
A veure si podem anar confirmant l'assistència un per un desde aquests espai.

UNO !!! Monica Guiriguet

Anónimo dijo...

Hola a tots i totes !!
Sóc l'Eloi Gaspar, i com que les notícies van arribant a tothom, vull confirmar la meva assistència a tant memorable acte.
M'adjudico el número 2, tot just darrera la "Guiri" (encara ets tant alta??)
Fins aviat.

Anónimo dijo...

Hola nº 2....seguiexo passant de la mitja, ... jejeje... Com estàs??? I tu, com et vas quedar???, encara m'enrecordo del dia en que el Vega es va posar a gust donant-te canya per que ret's alt... ensenyant un mocador i dient que els alt són mé fàcil de vèncer... i al dia següent va aparéixer amb la cama trencada... t'enrecordes????? jajajajajaj,,, jo encara ho explico!!!!!

slt,
Monica

Anónimo dijo...

No m'en recodava ,però m'hi has fet pensar ... Que cabrooooonnn !!
Ara si que muntaré l'autobús per anar al seu poble a cremar-ho tot.
Buscaré si tinc alguna foto de l'època per fer "budú" el dia del sopar. Eloi

Ricard dijo...

Hola amics...
Soc el Ricard Mena i vull confirmar la meva assistència al sopar, no se com teniu tanta MEMORIA !!!!...
ens veiem el 12 de juliol.

Anónimo dijo...

Hola Eloi y Ricardo como estan ,vosotros si os acordais de mi? yo si me acuerdo de ustedes,Ricardo tambien me acuerdo de tu hermana Cristina cuentenme que ha sido de vuestra vida para ponerme al dia ya que yo estoy muy lejos y no podre ir a la comida del 12 de julio.Un beso y abrazo para todos.

Anónimo dijo...

Hola gent!!!! realment el Vega era un bon personatge que ens va marcar a tots.... era un amargat que li feia la vida impossible a alguns de nosaltres,,, com el Nin, el Quicu (li preguntava molts dies si havia dormit a poc a poc o depressa)... jo ho havia passar realment malament veient com ridiculitzava als companys... però aigua passada!!!!... vam sobreviure!!!!
Una abraçada,
Monica

Anónimo dijo...

hola a tots , soc l'enric ,el tema d'apuntarvos els numeros esta molt be....pero el tema es el seguent:l'equip organitzador (la bea, en jaume, la alina i jo que soc l'enric ara per ara som els unics que segurs que anem al sopar basicament perque em fet l'ingres que assegura i confirma la presencia...a veure companys no es per presionar pero...sácaba el mes i no veiem moviment...a veure si en nem animant i nem veien realment amb qui podem contar...anim companys que s'acosta el dia.
Penseu que em trucat a uns 50 companys i necessitem saber els que serem pel restaurant.una abraçada a tots.

Anónimo dijo...

Ups !! Qualsevol li porta la contraria al poli catxas. Ara faré el pagament.
Eloi

Anónimo dijo...

Més val que paguem aviat, sino ens posarà a tot contra la paret!!!

El meu ingrés el faré la propera setmana.

Slt,
monica

Anónimo dijo...

Hola nois i noies !!!!!

Avui he fet l'ingrés... una mica tard , però mai ho és si un ho vol....
Dir que agraeixo a l'Enric, la Bea i el Jaume l'esforç que han fet i segueixen fent, perque aquest dia sigui possible de celebrar.

Em fa molta il.lusió que després de tants anys, tingui la possibilitat de retrobar-me amb persones amb les que vaig poder compartir la meva infantesa i adolescencia.
Vaig marxar de VIlassar amb 16 anys i haig de reconéixer que se'm fa una mica feixuc tornar-hi.... malgrat el feliç aconteixement que m'hi fa tornar.
Crec que a tots se'ns barreigen sabors de tots colors que honoren antigues passions, il.lusions, decepcions i esperances,,,, potser mai complides, però que han estat presents en els nostres somnis i records més íntims.

Són molts anys ja viscuts els que ens han concedit tenir un aprenentatge molt més fidedigne de la realitat que vivim, que aquell que vàrem aprendre a l'escola.
Malgrat tot, espero el dia 12 de Juliol aprendre quelcom més a través de tots vosaltres... els qui tindré la sort de retrovar.
Una abraçada,

Monica

Anónimo dijo...

Hola tots, tothom parla de'n Vega, però no recordeu del Sr. Rus? amb la seva prepotència. Jo m'encordo quan van inaugura el Perez Sala, aquella època començava 3ª i aquell cabr.... d'alt de l'escala fen el seu discurs ja va ser el principi de tot.
Nosaltres em passat per moltes injustícies però també ens a ensenyat molt més.

També recordo una anècdota sobre el nostre estimadisim Rus. Un dia a classe en Mingo tenia la mania de gronxar-se amb la cadira i ell el va tirar a terra i ens va obliga posar-nos sobre d'ell per escarmentar-lo, increïble avui dia aquest mestre l'hi cauria el pel.

Anónimo dijo...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Queres ganar dinero desde tu casa y buscas informacion[/b]
Hemos encontrado la mejor guia en internet de como ganar dinero. Como nos ha sido de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]